Praktijk Rita Shalom
  fitter lijf, fitter leven .  Voorthuizen . 06 52272944

Voor jou,


als jij nog steeds zo moe bent,  de energie sneller uit je lijf stroomt dan je zou willen,  een vol hoofd hebt, mist in je hoofd of hoofdpijn hebt, tintelingen in je lijf voelt of overspannen/burn-out een rol speelt. Dan kan de Vitalfeld Bodyscan jouw energie herstellen.

met de akelige koortslip die zich weer aandient,  griep en verkoudheid weer om de hoek komen kijken, altijd spierpijn hebt of weer een anti-biotica kuur achter de rug hebt dan kan de Vitalfeld Bodyscan de weerstand verhogen.

als je alweer diarree of die terugkerende verstopping hebt,  pijn in je buik hebt, een opgeblazen gevoel ervaart of last hebt van oprispingen en maagzuur dan kan de Vitalfeld Bodyscan hier ondersteuning in geven.

als je weer die jeuk voelt,  je huid brandt, die uitslag of exceem niet weggaat, gordelroos die na jaren nog steeds pijn doet dan kan de Vitalfeld Bodyscan de micro-organismen doden.

als jij menstruatie klachten hebt,  in de overgang denkt te zijn, weer die nare opvliegers krijgt, altijd een opgejaagd gevoel hebt,  niet kan stoppen met teveel of te zoet eten dan kan de Vitalfeld Bodyscan je hormoonbalans herstellen.

Kun jij je een leven zonder pijnstillers en terugkerende medicatie niet meer voorstellen dan biedt de Vitalfeld Bodyscan jou zeker uitkomst. Samen gaan we op zoek naar de juiste behandeling met eventuele aanvulling van supplementen. Daarbij kunnen we jouw leefstijl bespreken, zodat jij ook zelf bewust en actief jouw gezondheid en leven positief beïnvloedt.

Je kunt hier een afspraak maken voor de  intake met je behandeling.